ONTDEK ONZE THEE

Maak kennis met de heerlijke, speelse thee van een fantastisch merk: Or Tea?™. Deze thee  is uniek geblend. Ze kopen hele theeblaadjes en andere ingrediënten van over de hele wereld en stellen met hun theeconnaisseur een uniek assortiment samen, dat je niet bij andere merken vindt.

hero-3-image.jpg
NATUURLIJK EN BIOLOGISCH

 

70% van de melanges zijn biologisch gecertificeerd. De overige 30% is afkomstig van enkele kleinere boerderijen, waarvan ze de ingrediënten kopen, maar die niet bereid zijn om het officiële biologische certificaat aan te vragen. Wat OrTea kan garanderen is dat al de producten 100% natuurlijk, zonder kunstmatige smaakstoffen of toegevoegde materialen zijn. Alles wat je proeft is van onze Moeder Natuur

tB_Webshop_OrTea.jpg
KWALITEIT EN VOEDSELVEILIGHEID

 

Mensen zeggen dat uiterlijke schoonheid aantrekt, maar innerlijke schoonheid boeit. Bij Or Tea?™ hebben ze het oneerlijke voordeel dat ze van binnen en van buiten mooi zijn. De verpakking is gemaakt van milieuvriendelijke materialen. En omdat hun theeën zijn geproduceerd onder standaarden van wereldklasse, kunnen wij je met een gerust hart een veilig voedingsproduct aanbieden. 

tB_Webshop_OrTea bio labels.jpg